Dutch

English

Klantenservice/Customer service/Kundenservice
We are here for you!

Klantenservice is belangrijk voor de Cameleon, dus we wanneer u een bestelling plaatst, zullen wij verzend-en leveringsdata voor u inschatten op basis van de beschikbaarheid van uw items

Houd er ook rekening mee dat de verzendkosten voor vele artikelen die wij verkopen zijn op basis van gewicht. Het gewicht van de meeste items zijn te vinden op de verzendpagina en zal getoond worden op uw winkelwagentje. Om het beleid van de vervoerders die we gebruiken weer te geven, kunnen alle gewichten boven worden afgerond op de volgende 100g.

Voor vragen over onze producten, kijk dan op onze.Veel Gestelde Vragen ( f.a.q.).

Heeft u nog vragen?
E-mail ons Neem contact op met onze Klantenservice

Cameleon
We answer email in ENGLISH, DUTCH AND GERMAN. OUR SPANISH PAGES ARE FOR INFORMATIVE ONLY AND EMAIL IN SPANISH CAN NOT BE ANSWERED.
Wij beantwoorden e-mail in het ENGELS, NEDERLANDS EN DE DUITSE. SPAANSE pagina's zijn voor informatie ALLEEN EN EMAIL in het Spaans kan niet worden beantwoord.

Customer Service Openings uren
we willen graag flexible zijn met onze openings en service uren, maar natuurlijk kunt u altijd 24 uur per dag terecht op onze online winkel Wij verzenden bestellingen dagelijks tijdens de werkweek, behalve de feestdagen.
Houd rekening met een werkdag voor een reactie op uw e-mail, en vergeet niet dat ons kantoor is gesloten op weekends en feestdagen.

Ook hebben we een Facebook fanpagina, waar u kunt zowel Jasmin als Eugenie kunt vinden en ook beschikbaar zijn voor vragen

Als u wilt vraag stellen voor, tijdens of zelfs na uw bestelling, dan kunt u het beste een E-mail sturen om een snelle reactie te krijgen.

Wij wensen u veel plezier met de producten van Cameleon.
Eugénie Bril en Jasmin Walsh